Als je nog geen account hebt bij ons kun je de promotiecode invullen bij het aanmaken van je account. Je kunt de code toevoegen tijdens de laatste stap van het bestelproces. Klik op de knop om de promotiecode te activeren, de code wordt dan automatisch aan jouw account toegevoegd.

Heb je al een account bij ons? Dan kun je de code invullen door in te loggen en naar ‘Mijn Account’ te gaan en vervolgens naar ‘Mijn tegoed’. Hier kun je de code invullen bij het vakje ‘Gift- of promocode’. Zodra je op de groene knop klikt zal de code automatisch in jouw account verwerkt worden. Houd er rekening mee dat je maar één promocode tegelijkertijd kunt gebruiken.

Als je een promocode hebt ontvangen voor een reguliere bestelling (zonder account) kun je deze invullen in het 'korting' veld tijdens het plaatsen van je bestelling.