Via https://www.bloomon.be/nl-BE/giftcard-verzilveren kun je een giftcard verzilveren. Op deze pagina zie je een overzicht van de verschillende giftcards die wij aanbieden.

* Giftcard voor abonnementen
Klik op 'Giftcard voor abonnementen' en vul vervolgens de code van de giftcard in. Een giftcard voor abonnementen heeft minimaal 5 en maximaal 10 karakters. Vervolg de verdere stappen om een persoonlijk account aan te maken, waarmee je jouw bezorgingen kunt beheren. Als je alle stappen hebt doorlopen, is jouw giftcard verzilverd, staat het tegoed op je account en ben je klaar om je bloemen te ontvangen!

Heb je al een account bij ons? Login op de website en ga via ‘mijn account’ naar ‘mijn tegoed’. Hier kun je de giftcode invullen bij “Gift- of promocode”. Klik vervolgens op ‘Voer in’. Het tegoed zal verschijnen in het account. Let op: het is niet mogelijk om een giftcard code in te voeren wanneer er al een promotie code actief is in het account.

* Klik op 'Digitale giftcard' en kies in de shop het product van jouw keuze. Digitale giftcards verzilver je vervolgens door tijdens het betaalproces de code in te voeren in het 'korting' veld. Je kunt de code net zo vaak gebruiken totdat al je tegoed op is (je hoeft het dus niet in één keer te besteden). Digitale gift cards hebben 16 karakters.